| Krásné knihy pro děti o zvířatech a o dinosaurech - diskuze na toto téma |
Dobrý den, maminky - potřebovala bych doporučení na nějaké opravdu krásné knihy o zvířatech pro dcerku (7 let) a o dinosaurech pro syna (6 let). Vánoce jsou za dveřmi, tak ať to ještě stihnu v klidu objednat. Petra | 11.12.2024 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krásné knihy pro děti o zvířatech a o dinosaurechZdravím, doporučím stránky ellamax.cz - mají tam krásné tituly a dokonce i Velké obrazové průvodce jak o zvířatech, tak o dinosaurech. Sama na stránkách nakupuju a knihy mají úžasné. Odpověď Dáša | 14.12.2024 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krásné knihy pro děti o zvířatech a o dinosaurechHolky, tyto stránky jsem neznala, ale mají fakt dobrý výběr a krásné tituly, takže jsem hned ještě dětem po jedné knížce objednala :) A určitě ne naposledy. Odpověď Alena | 15.12.2024 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krásné knihy pro děti o zvířatech a o dinosaurechHned jsem tuto knihu objednala - je moc krásná a taky byla o stovku levnější, za což jsem moc ráda www.ellamax.cz/velky-obrazovy-pruvodce-zvirata Mají fakt moc hezký výběr a nádherné knihy, určitě u nich zase brzo budu objednávat :) Odpověď |