| Káva - diskuze na toto téma |
Ahoj, mamce jsem k Vánocům koupila nový kávovar a teď bych jí k němu ráda pořídila nějaká kvalitní kávová zrna. Máte nějaké tipy na skvělé značky nebo druhy, které byste doporučili? Preferuji kvalitní arabiku, ale ráda bych, aby měla jemnou a vyváženou chuť, ideálně s nádechem čokolády nebo ořechů. Pokud máte zkušenosti s nějakými specialitkami, které vám opravdu zachutnaly, budu ráda za tipy! Také mě zajímá, jestli máte nějaké doporučení na zrna, která by byla skvělá pro přípravu espressa nebo cappuccina. Díky moc! Milena | 11.12.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | KávaPokud hledáš kvalitní arabiku s jemnou, vyváženou chutí a nádechem čokolády nebo ořechů, doporučuji vyzkoušet Kostariku Humming Bird - https://www.francin.cz/produkt/kostarika-humming-bird/. Mám s ní skvělou zkušenost – má opravdu bohatou, jemnou chuť s nádechem čokolády a lehkým ořechovým podtónem, což je přesně to, co hledáš! Tato zrna jsou ideální pro přípravu espressa nebo cappuccina, protože mají krásnou vyváženost mezi kyselostí a sladkostí. Jako myslím, že tím mace udělá určitě radost :) Odpověď |