Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní BIO kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní BIO kosmetika - diskuze na toto téma
Dobrý den, hledám tipy na opravdu kvalitní BIO kosmetiku, která je šetrná k pokožce a ideálně i k přírodě. Máte nějakou osvědčenou značku, na kterou nedáte dopustit? Zajímají mě hlavně věci na pleť (krémy, oleje, čistící gely), ale budu ráda i za tip na nějakou dobrou tělovou kosmetiku :-)

Terka | 20.12.2024 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní BIO kosmetika
Zdravím, já na pleť i na tělo používám biodynamickou kosmetiku - https://www.biodynamickakosmetika.cz/. Jestli se zajímáte o složení toho, co používáte, tak by se vám to mohlo líbit. Základem této kosmetiky je olej z hroznových jader, což je největší přírodní zdroj antioxidantů, který je jemný pro pleť a ihned se vstřebá. Taky používají další suroviny, jako je vinná réva, lipové květy, meruňky nebo šafrán, které si sami pěstují a nepoužívají samozřejmě žádné chemické látky. Je to opravdu kvalita a mají široký výběr produktů i podle typu pleti.

Odpověď
JaneX | 21.12.2024 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní BIO kosmetika
Obecně vzato jsem ten typ člověka, co dává přednost kvalitě před kvantitou. Ať už se to týká kosmetiky, nebo třeba i věcí jako prodej kávy nebo tak. Prostě už bych si nekoupila jenom takové obyčejné kafe. Ale to raději ochutnám výběrovou kávu z https://www.kavamonro.cz/Stanek-v-City-Park-Jihlava-a11_7.htm a jsem mnohem spokojenější. Věřte tomu, stojí to za to. :)

Odpověď
Kristýna | 10.1.2025 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní BIO kosmetika
Dobrý den! Pokud hledáte kvalitní BIO kosmetiku, doporučuji vyzkoušet pleťový olej s růžovým dřevem, který je skvělý pro regeneraci pleti a má protizánětlivé účinky. Krém s aloe vera je výborný pro zklidnění a hydrataci pleti, zejména pokud máte suchou pokožku. Čistící gel s heřmánkem jemně čistí pokožku a zanechává ji hebkou a osvěženou. Na tělovou kosmetiku bych doporučila bio tělový olej s levandulí, který vyživuje pokožku a podporuje její regeneraci. Pro zdravou pleť i pokožku je důležité vybírat produkty s přírodními složkami, které jsou šetrné a efektivní.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné