Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Zařízení od Fibara

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zařízení od Fibara - diskuze na toto téma
Má někdo zkušenost se zařízením od Fibara ? Ze všech těch značek co nabízí bezpečnostní zařízení mě zaujali nejvíc ale byla bych ráda za víc informací.

Simona | 30.10.2018 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zařízení od Fibara
Zatím od nich máme ten senzor kouře v kuchyni ale určitě budeme postupně dokupovat další věci. Tohle je on, ale mají těch zabezpečení mnohem víc www.fibaro.com/cz/products/smoke-sensor/

Odpověď
Sára | 26.11.2018 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zařízení od Fibara
já od fibara vlastním termostatickou hlavici, ušetří nám několik tisíc a reguluji teplotu pomocí tabletu, vyhovuje mi to maximálně

Odpověď
Simča | 30.12.2018 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zařízení od Fibara
já která moc s těmito přístroji neumí velice oceňuji jak snadně to udělali, že se ta hlavice dá jednoduše ovládat

Odpověď
Jarka | 12.11.2018 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zařízení od Fibara
Tak to my máme detektor plynu, bezdrátovou zásuvku a teď nově termostatické hlavice, tak jsem zvědavá až to budu moct porovnat s dalším rokem kolik se s tím dá ušetřit :)

Odpověď
Simona | 1.12.2018 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To toho máte taky dost to už by se vám vyplatil i ten jejich home center systém co mají na ovládání všeho toho zařízení.

Odpověď
Jarka | 2.12.2018 12:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zařízení od Fibara
Co jsem se dívala na fibaro, tak mě spíš láká ten domácí sysytém ... s tím zkušenosti nemáte ? :)

Odpověď
Simča | 30.12.2018 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
moje kamarádka vlastní HomeCenter, k tomu bych ti její dojmy předat mohla, jaký systém od fibara si na mysli měla ?

Odpověď
Ivkosaurus | 23.7.2020 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zařízení od Fibara
My jsme si nenechávali teda dělat senzor kouře v kuchyni, ale nechávali jsme si dělat kompletní zabezpečení domu. Vůbec bysme takovou věc neřešili, ale dokud se vám něco takového s tímto nestane, tak nevíte prostě :-) Jen pro vaši informaci, nechávali jsme si dělat zabezpečení od firmy rex.eu

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné