| Zařízení od Fibara - diskuze na toto téma |
Má někdo zkušenost se zařízením od Fibara ? Ze všech těch značek co nabízí bezpečnostní zařízení mě zaujali nejvíc ale byla bych ráda za víc informací. Simona | 30.10.2018 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zařízení od FibaraZatím od nich máme ten senzor kouře v kuchyni ale určitě budeme postupně dokupovat další věci. Tohle je on, ale mají těch zabezpečení mnohem víc www.fibaro.com/cz/products/smoke-sensor/ Odpověď Sára | 26.11.2018 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zařízení od Fibarajá od fibara vlastním termostatickou hlavici, ušetří nám několik tisíc a reguluji teplotu pomocí tabletu, vyhovuje mi to maximálně Odpověď Simča | 30.12.2018 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zařízení od Fibarajá která moc s těmito přístroji neumí velice oceňuji jak snadně to udělali, že se ta hlavice dá jednoduše ovládat Odpověď Jarka | 12.11.2018 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zařízení od FibaraTak to my máme detektor plynu, bezdrátovou zásuvku a teď nově termostatické hlavice, tak jsem zvědavá až to budu moct porovnat s dalším rokem kolik se s tím dá ušetřit :) Odpověď Simona | 1.12.2018 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zařízení od FibaraTo toho máte taky dost to už by se vám vyplatil i ten jejich home center systém co mají na ovládání všeho toho zařízení. Odpověď Jarka | 2.12.2018 12:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zařízení od FibaraCo jsem se dívala na fibaro, tak mě spíš láká ten domácí sysytém ... s tím zkušenosti nemáte ? :) Odpověď Simča | 30.12.2018 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zařízení od Fibaramoje kamarádka vlastní HomeCenter, k tomu bych ti její dojmy předat mohla, jaký systém od fibara si na mysli měla ? Odpověď Ivkosaurus | 23.7.2020 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zařízení od FibaraMy jsme si nenechávali teda dělat senzor kouře v kuchyni, ale nechávali jsme si dělat kompletní zabezpečení domu. Vůbec bysme takovou věc neřešili, ale dokud se vám něco takového s tímto nestane, tak nevíte prostě :-) Jen pro vaši informaci, nechávali jsme si dělat zabezpečení od firmy rex.eu Odpověď |