| Padání vlasů po porodu - diskuze na toto téma |
Ahojky, jsem dva měsíce po porodu a mám pocit, že budu snad za chvíli budu plešatá. Všude máme doma chuchvZalce mých vlasů, nejvíc mi padají při česání a mytí, což je v nějakém normálním měřítku normální, ale tohle je fakt extrém a jsem z toho dost na nervy. Zároveň ale kojím, tak nevím, jestli brát nějaké doplňky stravy? Nebo máte doporučení na nějakou vlasovou kosmetiku, která vám pomohla s padáním vlasů? Budu ráda za každé doporučení. Bianca | 28.12.2024 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasů po poroduAhoj, doporučuju vyzkoušet tohle https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/. Jsou to vitamíny v podobě gumových medvídků, takže žádné polykání tablet. Jsou plné biotinu, kyseliny listové, zinku a dalších látek, které pomáhají s růstem vlasů a jejich posílením. Taky jsou veganské, bez přidaného cukru a jiných chemických látek a neobsahují nic, co by vadilo při kojení, takže jsou bezpečné i v tvé situaci. Padání vlasů se sice úplně nezastaví ze dne na den (přeci jen je to přirozený proces), ale díky těmhle vitamínům se růst nových vlasů dost zrychlí a postupně si všimneš zlepšení. K tomu zkus třeba šampony bez silikonů a sulfátů a vyhnout se horkému foukání. Odpověď Karolína | 10.1.2025 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasů po poroduPadání vlasů po porodu je bohužel celkem běžné. Na podporu růstu a zpevnění vlasů doporučuji vyzkoušet biotické šampony a masky, které posilují vlasy a dodávají jim vitalitu. Také vitaminové doplňky s biotinem a zinkem mohou pomoci zpevnit vlasy, a to i při kojení. Pokud chceš vlasy hloubkově vyživit, můžeš zkusit olej z ricinového nebo arganového oleje, které podporují růst a obnovu vlasů. Buď trpělivá, padání vlasů po porodu obvykle po nějakém čase přestane! Odpověď |