Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Imunita

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Imunita - diskuze na toto téma
Ahoj, ráda bych se zeptala, jaké přírodní způsoby a doplňky stravy doporučujete na podporu imunity? Mám na mysli například kolostrum, které mi přijde jako skvělé pro posílení imunitního systému, nebo třeba echinaceu, která je známá pro své antivirové účinky. Máte nějaké zkušenosti s přírodními produkty, které vám pomohly zůstat zdraví nebo se rychleji uzdravit? Děkuji moc za vaše tipy! ????

Johana | 22.12.2024 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Kolostrum je opravdu skvělé pro posílení imunity, protože obsahuje přírodní protilátky, které pomáhají tělu bojovat proti infekcím. Pokud hledáš kvalitní kolostrum, doporučuji se podívat na produkty od Bioalis :) Já ho nich beru kolostrum pro celou rodinu a musím říct, že jsme zatím všichni zdraví :) Nic nás netrápí :)

Odpověď
Kristýna | 10.1.2025 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Pokud hledáš přírodní způsoby na podporu imunity, doporučuji vyzkoušet kolostrum, které je skvélé pro posílení imunitního systému a ochranu proti infekcím. Echinacea je také výborná pro podporu obranyschopnosti, zejména při nachlazení a virózách. Dalším skvělým doplňkem je vitamin C, který zlepšuje imunitní reakci a pomáhá v boji proti infekcím. Nezapomeň na zinek, který podporuje imunitní systém.

Odpověď
JaneX | 14.1.2025 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Co se týče přírodních způsobů, tak je super otužování v kombinaci se saunováním. Mrkněte na venkovní sauny od https://www.saunujeme.cz/nase-sauny/venkovni-sauna/ a klidně si ji pořiďte domů. Jestli vás to jenom trochu baví, tak věřím tomu, že naprosto propadnete tomuhle koníčku, zálibě a celkově té kultuře kolem toho. Navíc to má nezpochybnitelné pozitiva na lidské zdraví.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné