Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj, potřebuju poradit, jak zlepšit kvalitu vlasů. Mám jemné a trochu lámavé vlasy, ať už je používám jakékoliv šampony, pořád nejsou tak silné, jak bych si přála. Co byste mi doporučili na zpevnění a zlepšení jejich kvality? Mám na mysli přírodní doplňky stravy, třeba biotin nebo jiné vitamíny, nebo speciální produkty na vlasy. A co třeba oleje jako arganový nebo kokosový? Máte nějaké tipy na to, co opravdu funguje? :) Díky za všechny rady!

Anka | 22.12.2024 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
Pokud chceš zlepšit kvalitu vlasů, určitě bych doporučila začít i s nějakými přírodními doplňky stravy. Biotin je super pro růst a sílu vlasů, ale pokud chceš zkusit něco komplexnějšího, mohla bys zkusit třeba Absorb Collagen. Ten obsahuje hydrolyzovaný kolagen, který pomáhá nejen pleti, ale i vlasům a nehtům. K tomu bych určitě přidala i nějaké kvalitní oleje, jako je arganový nebo kokosový olej, které vlasy krásně vyživí a ochrání. Také nezapomínej na správnou péči o vlasy, tedy šampony a masky s výživnými ingrediencemi. Jinak ten kolagen - je to tento https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/ :)

Odpověď
Radka89 | 23.12.2024 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlasy
Se zničenými vlasy jsem se taky potýkala, hlavně po častém barvení a používání horkých stylingových nástrojů. Pomohla mi změna péče – začala jsem používat kvalitní vlasovou kosmetiku a šetrné šampony, které vlasy regenerují. Skvělou zkušenost mám s produkty z https://www.luxusnivlasy.cz/vlasova-kosmetika/. Vlasy se mi postupně obnovily, získaly zpět lesk i hebkost a teď vypadají mnohem zdravěji :)

Odpověď
Karolína | 10.1.2025 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
Pokud chceš zlepšit kvalitu jemných a lámavých vlasů, doporučuji vyzkoušet biotinové tablety, které podporují růst a zpevnění vlasů. Skvělé jsou také šampony s keratinem, které vlasy posílí a zlepší jejich strukturu. Na hloubkovou regeneraci můžeš použít arganový olej, který vyživuje a chrání vlasy před lámáním, nebo kokosový olej, který je ideální pro obnovu lesku a hydrataci. Vlasové masky s provitaminem B5 také pomohou vlasy zpevnit a zlepšit jejich celkovou kvalitu.

Odpověď
Leona | 16.1.2025 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
Ahoj, doporučuji vyzkoušet několik produktů, které jim mohou pomoci zpevnit strukturu. Zkuste například Matrix Biolage Strength Recovery šampon a kondicionér, které posilují vlasy a chrání je před poškozením. Skvěle funguje i L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer maska, která vlasy intenzivně vyživí z mých zkušeností. Pokud chceš vlasy opravdu chránit, doporučuji Matrix Biolage Strength Recovery sprej, který usnadňuje rozčesávání a chrání vlasy před lámáním. Všechno najdeš na notinu, takže nemusíš složitě hledat na různých eshopech.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné