Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nože

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože - diskuze na toto téma
Ahoj, chystám se koupit kvalitní nože jako vánoční dárek a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Hledám nože, které budou opravdu kvalitní, dobře se udržují a vydrží dlouho. Chtěla bych vědět, jaké nože máte vyzkoušené a co vám nejvíce vyhovuje – třeba nějaký tip na nože na zeleninu, pečení nebo na maso. Jaké vlastnosti by měly mít kvalitní nože, na co se zaměřit při výběru? Díky za všechny rady!

Vanda | 22.12.2024 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Za mě doporučuji nože od Tescomy. S nimi mám velmi dobré zkušenosti. Jsou kvalitní, dobře se udržují a mají dlouhou životnost. Co se týče nožů na zeleninu, doporučuji například menší nůž s tenkou čepelí, který je velmi ostrý a přesný. Na maso se hodí větší nože, které mají silnější čepel a dobře se s nimi pracuje. V Tescomě najdeš i sady nožů, které jsou ideální, pokud chceš mít vše v jednom, a navíc nabízejí i praktické stojany na nože, což je super pro jejich skladování. Při výběru se určitě zaměř na kvalitu materiálu čepele a na ergonomii rukojeti, která by měla být pohodlná při používání. Doufám, že ti to pomůže při výběru :)

Odpověď
LinaFox | 6.3.2025 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože
Veškeré potřebné zboží do kuchyně jsem objednal na stránkách Globy. Je zde velmi velký výběr zboží a vždy vše bez problémů najdete. Koupil jsem si tam nože pro sebe, kvalita je prostě skvělá. A žádné problémy s doručením. Pokud tedy stále hledáte tento druh produktů, můžete si všechny produkty prohlédnout na této stránce https://globy.com/b2bmarket/listing/home-garden/kitchen-dining-bar-tableware.

Odpověď
LinaFox | 6.3.2025 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Veškeré potřebné zboží do kuchyně jsem objednal na stránkách Globy. Je zde velmi velký výběr zboží a vždy vše bez problémů najdete. Koupil jsem si tam nože pro sebe, kvalita je prostě skvělá. A žádné problémy s doručením. Pokud tedy stále hledáte tento druh produktů, můžete si všechny produkty prohlédnout na této stránce [url]https://globy.com/b2bmarket/listing/home-garden/kitchen-dining-bar-tableware[/url] .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné