| Vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, ráda bych se zeptala na tipy a produkty na podporu růstu vlasů. Moje vlasy mi rostou pomalu, a ráda bych zkusila něco, co by jim pomohlo růst rychleji a zdravěji. Zajímá mě, jestli máte zkušenosti s nějakými speciálními séry, šampony nebo doplňky stravy, které skutečně fungují. Nedávno jsem slyšela o přírodních ingrediencích, jako je například biotin, kopřiva nebo keratin – používáte některé z těchto produktů? A co třeba různé vlasové masky, které podporují růst? Jaké máte zkušenosti s produkty, které zlepšují nejen růst, ale i kvalitu vlasů? Děkuji za všechny tipy a rady! Lenulka | 29.12.2024 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyPokud hledáš produkty na podporu růstu vlasů, doporučuji vyzkoušet L'Oréal Professionnel Serie Expert Aminexil Advanced ampule. Je super na podporu růstu vlasů a jejich posílení už od kořínků. Obsahuje aminexil, což je účinná látka, která zpevňuje vlasové folikuly a zabraňuje jejich předčasnému vypadávání. Je to skvělý doplněk k šamponu a kondicionéru, který ti pomůže nejen zrychlit růst, ale i zlepšit celkovou kvalitu vlasů - https://www.notino.cz/loreal-professionnel/serie-expert-aminexil-advanced-ampule-pro-rust-vlasu-a-posileni-od-korinku/ Odpověď Karolína | 10.1.2025 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyPokud hledáš produkty na podporu růstu vlasů, doporučuji vyzkoušet biotický šampon, který obsahuje přírodní složky podporující růst a zdraví vlasů. Také kopřivovou vlasovou masku, která zpevňuje vlasy a stimuluje růst. Pro zlepšení kvality vlasů a jejich hydrataci můžeš vyzkoušet keratinové sérum, které vlasy posiluje a dodává jim lesk. Dále může pomoci i olej z arganu, který vlasy vyživí a ochrání je před poškozením. Odpověď |