Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Darování

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Darování - diskuze na toto téma
Ahojky :) zvažuji darování vajíček a ráda bych se vás zeptala na zkušenosti a názory. Jaký byl pro vás proces samotného darování? Bylo to náročné, nebo vás klinika podpořila tak, že vše proběhlo hladce? Zajímá mě také, jak jste se na tento krok rozhodovali – co vás motivovalo? Myslíte, že darování může být i cestou, jak lépe porozumět vlastnímu zdraví, třeba díky testům a konzultacím na klinice? A jak jste to měli po psychické stránce? Pomohlo vám třeba mluvit s někým, kdo už daroval, nebo naopak podporu od lékařů? Myslíte, že by se v naší společnosti o darování mělo víc mluvit, aby se odbouraly obavy a předsudky? Budu ráda za jakékoli postřehy nebo doporučení. Díky moc :)

Kamila | 29.12.2024 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování
Já mám zkušenost s darováním vajíček na klinice https://www.ivf-zlin.cz/ a musím říct, že celý proces probíhal hladce díky skvělé podpoře personálu. Klinika nám vše pečlivě vysvětlila, od začátku až do konce, a celý tým byl velmi vstřícný a profesionální. Proces byl náročnější hlavně emocionálně a časově, ale díky jejich podpoře jsem se cítila v bezpečí a v dobrých rukou. Co mě k darování motivovalo, byla především touha pomoci někomu, kdo nemá jinou možnost mít děti. To bylo pro mě největší motivací. Navíc, jak píšeš, testy a vyšetření na klinice pomohly lépe pochopit mé zdraví, což bylo pro mě také přínosné. Myslím, že by se o darování vajíček mělo více mluvit, aby lidé pochopili, že to může být nejen pomoc pro někoho jiného, ale i pozitivní zkušenost pro dárkyni. Mnoho obav a předsudků je často založeno na neznalosti :)

Odpověď
Alena | 10.1.2025 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Darování
Také mám zkušenost s darováním vajíček na této klinice a musím říct, že to byla velmi pozitivní zkušenost. Celý proces probíhal hladce, byl rychlý a díky profesionálnímu týmu téměř bezbolestný. Oceňuji vstřícný přístup personálu, který mi vše pečlivě vysvětlil a byl mi oporou. Kromě pocitu, že jsem mohla pomoci někomu, kdo jinak nemůže mít děti, bylo příjemným bonusem i finanční ohodnocení ve výši 33 000 Kč, což jsem opravdu potřebovala.

Odpověď
Veronika | 16.1.2025 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Darování
Ahoj, taky jsme chodili s partnerem do Zlína :) Byli jsme moc spokojení jak s přístupem, tak profesionalitou personálu. Opravdu jsem měla pocit, že tomu rozumí a ví co dělají, a taky že se zadařilo. Za mě můžu jen doporučit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné