Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Noční košile

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Noční košile - diskuze na toto téma
Ahojky :) ráda bych si pořídila hezkou, ale zároveň kvalitní noční košili a zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy :) Líbí se mi spíš elegantní styl, ale hlavní je, aby byla pohodlná a z příjemného materiálu, který vydrží časté praní a stále vypadá dobře. Přemýšlím nad něčím z bavlny, saténu nebo třeba bambusu – máte s těmito materiály zkušenosti? Taky by mě zajímalo, jestli preferujete spíše krátké nebo dlouhé střihy, a jestli máte tip na nějakou značku nebo kolekci, kde najdu opravdu pěkné a praktické kousky. Klidně i něco s krajkou nebo jemnými detaily, co dodá trochu luxusní pocit :) Budu vděčná za vaše rady a doporučení :)

Soňa | 29.12.2024 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Noční košile
Určitě doporučuji podívat se na noční košili Leora - https://www.linia.cz/nocni-kosile-leora--1000735.html Je to přesně kombinace elegance a pohodlí – má jemné krajkové detaily, takže působí luxusně, ale zároveň je z příjemného materiálu, který se dobře nosí a vydrží i časté praní. Osobně mám raději spíš kratší střihy, protože mi přijdou pohodlnější na spaní, ale tahle košile je navíc navržená tak, aby seděla různým postavám a byla dostatečně vzdušná. Co se týče materiálů, bavlna je super na každodenní nošení, ale satén dodá tu pravou eleganci – záleží, co preferuješ :) Pokud chceš něco, co je zároveň praktické a krásné, tahle košile by mohla být skvělá volba :)

Odpověď
Janka | 30.4.2025 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Noční košile
Diskuze na téma rodičovství jsou vždycky cenným zdrojem informací. Každý má jiný pohled na věc a mění se i přístupy k výchově. Ráda si čtu různé zkušenosti, které mi často pomohou najít nové způsoby, jak zlepšit každodenní život. Pokud hledáte tipy na výhodné nákupy pro rodiče, doporučuji se podívat na https://slevovykupon.net/, kde najdete slevy na produkty pro děti a rodiče. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné