Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Granule pro kočky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Granule pro kočky - diskuze na toto téma
Maminky, jaké granulky dáváte svým kočkám? My dáváme jak ty, tak i kapsičky. Ty nornálně kupujeme v obchodě, ale granulky pořád nevíme, kde brát. S těma z obchodu moc spokojeni nejsme...

Ella | 31.10.2018 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky

Odpověď
Karla | 28.11.2018 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Granule pro kočky
Ano, děkujeme Elle za vyčerpávající odpověď. Myslím, že paní nebude demetní a ví, že granule pro kočky. No nevadí, já se třeba se svou zkušeností pochlubím - u nás jsou to granulebardog https://www.granulebardog.cz/granule-pro-kocky. Ty nám vyhovují, cenově i složením.

Odpověď
Zuzana | 6.1.2019 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Granule pro kočky
A jak jste na ně přišli? Kupujete od začátku nebo jste na ně přešli? A kupujete na něcí doporučení?

Odpověď
Kristy | 23.1.2019 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Granule pro kočky
já na brit došla díky dobré zkušenosti kamarádky, jinak bych na to možná ani nepřišla, navíc oproti jiným značkám jsou v poměru cena a kvalita nejvýhodnější

Odpověď
Renata | 10.11.2018 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky
Dobrý den, my kupujeme tyto granule https://www.diskontkrmiv.cz/brit-care-cat-monty-i-m-living-indoor-7kg-p150727/?cid=45. Kočičku máte celoročně doma, tak jsem vybrali právě tyto a moc ji chutnají. Občas ji do granulí dám i konzervu.

Odpověď
Dana | 15.11.2018 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brity jsem bčas taky koupily, ale spíš jen když nejsou naše oblíbené od značky N&D. Kočičce líp tráví.

Odpověď
Anna | 18.11.2018 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brit má ale granule co jsou určené pro citlivé zažívání :) sami je naší Mie dáváme, protože s jinými měla problém zvracela a nadýmaly ji a tady po těch se to hezky srovnalo.

Odpověď
Žaneta | 24.11.2018 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dani, co je to za značku, tu jsem asi ještě nikde neviděla. Sháním nějaké lepší granulky pro kočičandu, ale raději bych na doporučení než reklamy.

Odpověď
Dana | 27.11.2018 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Žaneta | 28.11.2018 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Granule pro kočky
Vypadají dobře, taky vyzkoušíme. Happytails má dobré produkty, zrovna koukám na vitaminy na klouby a už mám v košíku lítající talíř, takový ten, jak ho psi nerozkoušou.

Odpověď
Miuska | 21.11.2018 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jakou značku konzerv dáváte?

Odpověď
Binka | 25.11.2018 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, my kupujeme konzervy Brit. Kočičkám moc chutná.

Odpověď
Miuska | 27.11.2018 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To vůbec nevím, že brit má konzervy pro micky :O na kolik vycházejí jestli se můžu zeptat ?

Odpověď
Eliška | 27.11.2018 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Granule pro kočky
Také kupuji našim kočičkám jejich konzervy, nevyjdou draze https://pethome.cz/cs/kocky/162-brit-care-cat-kitten-konzku%C5%99ec%C3%AD-prsa-80g-8594031443438.html

Odpověď
Kristy | 23.1.2019 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Granule pro kočky
u nás se osvědčily také ty od britu, ale ted to střídám i s kapsičkami Brit Premium, ty jí také chutnají

Odpověď
Romana | 5.3.2019 05:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Granule pro kočky
určitě pokud chceš aby dostával/a kvalitu, tak jedině Brit, má kvalitní suroviny v sobě a je známo, že je to špička kvality krmiv na českém trhu

Odpověď
Jarka | 12.12.2018 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky
Zdravím .. prosím pěkně teď mimo granule .. sestěhovala jsem se dohromady s přítelem, který má kočku a nějak nejsem schopna se s žít s tím smradem, který jde z toho jejího záchodu -_- ač kdykoliv na něj jde tak ho vyměním, ale i tak to pořád cítím, je nějaké řešení kromě těch agresivních voněk ??

Odpověď
Markéta | 22.12.2018 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co vonný kočkolit, kamarádka je kupuje a kdybych u ní neviděla micku a tu wc boudičku, tak bych ani neřekla, že má něco takového doma.

Odpověď
Andrea S. | 21.2.2019 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky
Já kupuji granule tady www.happytails.cz a i všechno ostatní co se týče výživy a pečování.

Odpověď
Míša J. | 24.2.2019 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A nějaké kapsičky také kupujete? Nevím, které budou kvalitní, nechám si ráda poradit.

Odpověď
Romana | 5.3.2019 05:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kapsičky vím, že kvalitní ty Brit Premium a cenově jsou na tom taktéž velice dobře

Odpověď
Lubka | 3.5.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky
Jo, na doporučení vet. A jsme rádi, že nám je doporučila, protože tyto granule nám sedí krásně. Nejraději kupujeme tyto https://www.granulebardog.cz/p/cat-senior-28-20-10-kg

Odpověď
Pavla | 13.12.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro kočky
Když jsem hledala dárek pro kočku pod stromeček, tak jsem narazila na https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ Perfektní věc, konečně už o ni nebudu muset mít strach, když se nebude dlouho vracet.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné