Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Máte finanční problémy? potřebujete půjčku? E-mail: richardcosmos5@gmail.com

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Máte finanční problémy? potřebujete půjčku? E-mail: richardcosmos5@gmail.com - diskuze na toto téma
Naléhavá nabídka půjčky. Hledáte podnikatelskou půjčku až do výše 700 000 000 eur na rozvoj svého podnikání nebo osobní půjčku až 200 000 000 eur, která vyhovuje vašim potřebám? Ať už jde o dům, auto, školení nebo osobní výdaje, nabízíme flexibilní podmínky a konkurenceschopné sazby již od 2 %. Rychlé schválení, snadný proces žádosti a přizpůsobené možnosti, které vám pomohou získat potřebné finanční prostředky. Přihlaste se ještě dnes na: (richardcosmos5@gmail.com) a udělejte další krok ke svým finančním cílům!

giovannidinatale | 23.3.2025 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Offerta di prestito tra l'individuo urge
Buongiorno E-mail: giovannidinatale1954@gmail.com Offerte individuali in denaro da 2.000 ? a 5.200.000 ?, con un tasso il tasso di interesse è rimborsabile del 3% in un periodo compreso tra 2 e 30 anni Condizioni ragionevoli se la mia offerta ti interessa contattami di più rapidamente per discutere le modalità e documenti da fornire.giovannidinatale1954@gmail.com

Odpověď
Westlake Loans | 28.4.2025 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Loan in 24 hours
we are private lenders and We offer urgent personal/commercial loans at affordable rates, If you are interested in an urgent loan for any financial reason, do not hesitate to contact us at (Loanwestlake@gmail.com) for more information about this loan transaction. Sincerely, Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59

Odpověď
Dominika Petrová | 31.7.2025 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
5. PROSINCE BYL DEN, KDY MI SLEČNA SUSAN JAMESOVÁ ZMĚNILA ŽIVOT POTÉ, CO JSEM OBDRŽELA 130 000 EUR
Jmenuji se Dominika Petrová z České republiky. Jsem tu, abych řekl světu o slečně Susan Jamesové, jak mi ona a její společnost poskytly půjčku ve výši 130 000,00 eur, abych mohl začít podnikat, protože jsem byla svobodná matka a zůstala jsem se třemi krásnými dívkami, byly na mě účty, takže vy vím, jak trpím, abych se ujistil, že mohu bojovat za své děti a dát jim tu nejlepší budoucnost, jakou si přáli, teď, když jsem dostal půjčku od společnosti, mohl jsem splatit všechny své dluhy a poslat své dívky zpět do školy. Prosím, pomozte mi poděkovat slečně Susan Jamesové za pomoc poté, co jsem jí řekl svůj příběh o utrpení. Nyní jsem šťastná žena a moje podnikání jde dobře. Neváhejte a kontaktujte tuto dobrou společnost WhatsApp Přímá zpráva +1(480)762-8979

Odpověď
Mara mavie | 22.4.2026 03:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
got my blank card
Hledal jsem půjčku na vyřešení svých účtů a dluhů, pak jsem narazil na komentáře o prázdných kreditních kartách k bankomatům, které lze hacknout a vybrat peníze z jakéhokoli bankomatu v okolí. Pochyboval jsem o tom, ale rozhodl jsem se to zkusit. Kontaktoval jsem {rickatmcardoffer@gmail.com} a oni mi odpověděli s pokyny, jak karta funguje. Byl jsem ujištěn, že z karty lze okamžitě vybrat 10 000 EUR denně a bylo mi připsáno 50 000 000 EUR, takže jsem si o kartu požádal a zaplatil poplatek za doručení, abych kartu získal. Po 24 hodinách jsem byl šokován, když jsem u svého bytu uviděl zástupce UPS s balíkem {kartou}, který jsem podepsal, a vrátil jsem se dovnitř a po odchodu zástupce potvrdil, že karta funguje. Není to pochyb o tom, že kartu mám a používal jsem ji. Tito hackeři jsou hackeři z Německa a USA, kteří se snaží pomoci lidem s finanční svobodou!! Pokud chcete zbohatnout a splatit své účty, kontaktujte pana Ricka. Prostřednictvím: rickatmcardoffer@gmail.com NEBO WhatsApp přes +1-

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 7.9.2025 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
Do you want to borrow money? | 16.9.2025 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dDo you want to borrow money?
Would you be interested in a loan/business financing? This financing program allows a customer to enjoy a low interest repayment of just 2% per year over a period of 20 years and a grace period of 6 to 12 months. Loan processing and funding takes approximately 8 business days from the day you submit your loan application.

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 20.10.2025 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 21.10.2025 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné