| Sportovní kosmetika - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s kvalitní kosmetikou na sportování? Myslím např.hydratační krémy, deodoranty, masažní oleje nebo nějaký gel na uvolnění svalů? nejlépe teda přírodní kosmetiku, protože mám citlivou pokožku.
Děkuji Radana | 23.4.2016 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kosmetikaZdravím, já používám kosmetiku sportique, je přírodní a kvalitní. Sportuji docela dost, takže určitě doporučuji. Já mám krém na uvolnění svalů - muscle gel a pak masažní olej s jasmínem. Odpověď olga | 26.4.2016 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kosmetikaJa jsem spokojena s kosmetikou www.pevonia.cz/ Odpověď Pampeliška | 20.6.2016 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kosmetikaZkuste se podívat na ageo, tam je velký výběr hydratačních krémů,deodorantů, masážních přípravků apod. Kupuju si tu kosmetiku často a zatím jsem byla vždycky spokojená Odpověď Klárka | 22.6.2016 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kosmetikaZdravicko,ageo je co zac to je nejaka drogerie nebo internetovy obchod? Odpověď Pampeliška | 24.6.2016 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sportovní kosmetikaJe to internetová drogerie ale dodání je rychlé a objednávka mi vždycky přišla vpořádku Odpověď Věrka | 11.1.2017 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kosmetikaKup si kosmetiku sportique. Je přírodní, nedráždí, cenově v pohodě. Seženeš třeba na www.notino.cz. Odpověď |