| Kvalitní kosmetika - diskuze na toto téma |
Holky, kde kupujete kosmetiku? Máte nějakou oblíbenou značku, kterou kupujete pravidelně? Osobně hledám kvalitní dekorativní kosmetiku, takže budu opravdu ráda za jakákoli tip! Tereza V. | 5.11.2018 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaČauky, já kosmetiku kupuji na Notinu. Koukni tam. Odpověď Dita | 6.11.2018 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaAhoj ráda bych udělala mamince nějaký kosmetický balíček na Vánoce,ale nevím co za kvalitní kosmetiku.Ráda si připlatím za kvalitu i značku. Odpověď Kiki 1894 | 9.11.2018 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaAhoj holky, já používám kosmetiku Mary Kay už asi 3tím rokem a nemohla jsem si vybrat lépe. Moje kamarádka dělá přímo kosmetičku a propaguje tuto značku. Nejdříve jsem tomu nevěřila, ale po zkušenostech a krásně čisté pleti co po ní mám můžu říct holky jděte do toho!!! Odpověď Erika | 10.11.2018 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaZkus jí do balíčku koupit tady tenhle krém https://www.notino.cz/givenchy/hydra-sparkling-nocni-hydratacni-maska-a-krem/ Já ho používám už dlouho a jsem s ním moc spokojená. Odpověď Aneta | 9.11.2018 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaZáleží, co si pod tím kvalitní představuješ. Já už kupuju komplet kosmtiku jenom přírodní. Dobrá je MontBrun, Benecos, Alphanova,.... Odpověď Michaela | 19.11.2018 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaKde se dá dobrá přírodní kosmetika těchto značek koupit? Odpověď Anděla | 20.11.2018 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaPlno přírodní kosmetiky koupíš na notino. Odpověď Julča | 26.11.2018 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaParfémy nakupuji jenom tam.Jsem vždy spokojená. Odpověď Aneta | 25.11.2018 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaUž jsem přírodní hledala a zkoušela hodně, ale všechny měli nějakou chemii, akorát jinak pojmenovanou. Kupuju ji z Milujubio, mají internetový obchod s velkým výběrem. Odpověď Adéla | 3.12.2018 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaNo, ale milujubio mají několik značek. Jakou kupuješ ty? Jaká ti nejvíc sedne? Odpověď Michaela | 30.11.2018 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikamyslíš tento e-shop: www.milujubio.cz? Odpověď Aneta | 1.12.2018 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaAno, to je ono, mají tam i nějaké kosmetické balíčky, mrkni se, nšco vybereš. Odpověď Michaela | 2.12.2018 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaVůbec jsem si nevšimla, že dělají i kosmetické balíčky, vypadají pěkně. Odpověď Dana | 18.11.2018 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaMoje maminka už roky používá českou kosmetiku Ryor a je s ní moc spokojená. Odpověď Stela | 22.11.2018 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaPoužívám jen přírodní kosmetiku, žádnou chemii. Mé pleti to jen prospívá. A navíc jsem objevila dobrý shop, kde si vše nakoupím. Odpověď Tereza V. | 22.11.2018 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaJá se letos rozhodla kosmetiku vyrobit. Takže chystám balíček šamponu, mýdel a šumivek do koupele. Ingredience jsem v klídku sehnala na www.notino.cz Odpověď Janka | 11.12.2018 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaMají tam teď nějakou akci ? Musím se na to podívat, protože mi chybí ještě dárek pro tchýni a taky si potrpí na lepší kosmetiku a na notinu vím, že mají kolikrát balíčky, že k tomu mají různé dárečky jako kosmetické taštičky a tak Odpověď Andrejka | 20.11.2019 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaMají tam pořád nějaké akce. Já jsem teď pro tchýni vybrala tady tuhle sadu tak snad se jí to bude líbit www.notino.cz/baylis-harding/beautiful-you-darkova-sada/ Odpověď Hana | 2.12.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaŠkoda že ji už nemají ta se mi moc líbí :/. Zkusím objednat tady tu, ta taky vypadá krásně teda :) www.notino.cz/baylis-harding/beautiful-you-darkova-sada-vi/ Odpověď Anetka | 3.12.2019 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaPodle mě patří mezi nejkvalitnější kosmetiku jednoznačně vichy nebo lancome. Akorát je to kosmetika dražší. Navíc pokud ji člověk kupuje přímo v parfumerii. Odpověď Markéta | 2.11.2021 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaPoužíváte na nanášení masky štětce nebo nějaké aplikátory ? Pokaždé jsem od toho upatlaná, tak bych si chtěla koupit něco čím si budu masku nanášet. Odpověď Silva | 3.11.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaMám na masku takovou speciální špachtli je to lepší než to patlat rukama :) klidně ti tady na ni nechám odkaz www.myfeminity.cz/kosmeticke-spachtle/ Odpověď Markéta | 29.11.2021 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaTak to je super ! Přesně něco takového jsem sháněla, to musí být příjemné ta aplikace s tou silikonovou špachtličkou. Dívala jsem se, že mají i super doplňky a hlavně teď mají super slevy. Odpověď Elis | 6.12.2021 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní kosmetikaDívala jsem se, že mají kojacovou houbičku, nemáte s tím zkušenost ? Odpověď |