Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Trenky pro chlapa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Trenky pro chlapa - diskuze na toto téma
Maminy, chci se vás zeptat...Chci koupit chlapovi kvalitní trenky. Nechce bocxerky, má údajně rád pohodlí :D A tak se ptám, kde kupujete trenky chlapům vy? Na netu nebo chodíte po obchodech?

Lenna | 20.11.2018 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trenky pro chlapa
Ahoj, já po obchodech nechodím, mám doma mimčo malé. Zkus se mrknout na trenyrkarna.cz. Kupuju tam pro svého přítele taky trenky. Mají tam spoustu značek, druhů, opravdu jsem s nimi velice spokojená.

Odpověď
Sara | 15.1.2019 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Trenky pro chlapa
Ahoj holky jaky vsechny ty znacky tam maji?

Odpověď
Lenka | 21.1.2019 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Trenky pro chlapa
MRkni na jejich stranky maji tam toho fakt hodne a jsou to i prestizni znacky. :) urcite tam vyberes

Odpověď
Petra | 6.12.2018 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trenky pro chlapa
Ahoj, můj manžel preferuje trenky a má rád volnost. A já je objednávám na stránkách trenyrkarna.cz. Takže na vánoce mu budu kupovat i letos spodní prádlo. Podívej se aji ty, mají tam aj pro holky něco. Tak se mrkni a podívej se sama. Cena a kvalita super, opravdu doporučuji.

Odpověď
Lenka | 22.8.2019 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trenky pro chlapa
Ahoj, taky mám v tomto směru dost vybíravého chlapa, který na sebe jen tak něco nevezme. Kupuju mu trenky z https://www.moda-pradlo.sk/ , protože se nám odtamtud osvědčily. Nerada bych koupila někde jinde a on mi pak řekl, že je nebude nosit.

Odpověď
Ingrid | 29.11.2020 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trenky pro chlapa
Ahoj, manžel nosí boxerky a nestěžuje si, že by mu byly nepohodlné. Co se prý nedá nosit, tak jsou klasické slipy, ale boxerky jsou prý v pohodě :-) . Já mu objednávám boxerky z www.lanotte.cz/ . K Vánocům už mám troje zabalené a další dostane zase k narozeninám :-D .

Odpověď
Monika | 10.9.2022 05:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Trenky pro chlapa
Ahoj, když mu koupíš pánské boxerky z https://www.intimia.cz/panske-boxerky/ , tak s nimi nemůže mít problém. Manžel si je nemůže vynachválit, jak jsou příjemné na nošení. Navíc vidět ho jen v boxerkách je nádherný pohled. Nedokážu si představit, že by měl nosit nějaké vytahané trenky jako nějaký starý děda :-D .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné