| Zánět předkožky u dítěte - diskuze na toto téma |
Dobrý den holky, máte zkušenosti co dělat se zánětem předkožky? poradíte mi prosím? Eva | 15.11.2018 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zánět předkožky u dítěteNa to nejlépe zabírá "Pinďamast" já jsem to řešila se synem a tohle mu pomohlo hodně rychle. Odpověď Jana | 20.11.2018 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zánět předkožky u dítětePinďamast? kde to seženu? to jsem ještě neslyšela.... je to na předpis? Odpověď Eva | 22.11.2018 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zánět předkožky u dítěteNení to na předpis a koupíte ji zde na eshopu, stojí jen 100 kč https://www.altaherba.cz/pindmast-vazelina Odpověď Erika | 27.11.2019 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zánět předkožky u dítěteBuď na eshopu nebo ji mají i v lékárnách :) nicméně je dobré to kombinovat s tou jejich koupelí www.altaherba.cz/bylinna-smes-pinda?search=pinda Odpověď DankaKa | 3.12.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zánět předkožky u dítěteUrčitě doporučuju i tu koupel www.altaherba.cz/bylinna-smes-pinda?search=pinda. Jinak my jsme koupili na netu :)
Odpověď |