| Přetahování předkožky - diskuze na toto téma |
Od kdy jste maminky začaly u chlapců přetahovat předkožku ? V poslední době čtu hodně o tom, že s tím bývá problém a je potřeba buď za pomocí nějaké mastičky povolit nebo to může dojít až k chirurgickému zákroku, kterému bych se teda ráda vyhla. Budu ráda za nějaké postřehy jak to podchytit Jarmila | 21.12.2018 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyBohužel je to pravda a taky jsme s tím bojovali. Stahovat jsme začaly v jednom roce, dřív by se to nemělo a fakt to teda bylo něco -_-. U každého pohlaví je to něco, u holčiček se musí hlídat aby nesrůstaly pysky a u chlapečků zase ta předkožka no Odpověď Míša | 30.12.2018 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyNás to teprve čeká a mám z toho trošku strach že to nepůjde. hodně jsem se dívala na diskuze a tam teda píšou, že je na to dobrá pinďa mast od altaherby Odpověď Jarmila | 18.1.2019 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyJé tak to vůbec neznám, škoda, že jsem o tom nevěděla, ale to bude asi nějaká novinka, že ? Odpověď Anča | 25.1.2019 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyAha, pinďa mast taky neznám. Kde ji koupím? V lékárně? A jak jsi ji používala, jako myslím, jak často a jak dlouho jsi mazala?
Odpověď Jarmila | 10.2.2019 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyUžívání je tam doporučení 2x denně a po dobu než se bude dát předkožka přetáhnout úplně. U nás to trvalo cca 3 týdny, ale je to hodně individuální, protože každý chlapec to má v jiném stavu, někde je to lepší a někde horší, kamarádčin syn, tak u toho stačilo šuldu mazat 14 dní a bylo po problémech. Jinak mastičku mají v lékárnách a nebo pak na eshopu altaherby www.supermamina.cz/diskuse/?id=10895
Odpověď Darija | 21.2.2019 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyTaky můžu vřele doporučit pinďa mastičku, protože jsme ji používali na tentýž problém a pomohla nám velice rychle, už jsem se bála nejhoršího a to lékařského zákroku, ale díky mastičce a pravidelné péči jsme tomu předešli. Odpověď Andrea S. | 27.4.2019 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyNám to doporučila lékařka od roku. A používali jsme mast na lepší elasticitu. Odpověď vendy v | 28.4.2019 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyJakou mast jste používali na lepší přetahování? Odpověď Andrea S. | 26.5.2019 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetahování předkožkyPinďa mast je na tohle přímo určená. Odpověď PÁRAL DAVID | 9.8.2025 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetahování předkožky
Získejte finanční pomoc ještě dnes od seriózního soukromého investora! Ať už potřebujete konsolidovat úvěry s vysokým úrokem, financovat své podnikání nebo se vypořádat s neočekávanými výdaji, nabízím rychlé a bezproblémové půjčky – žádné banky, žádní makléři. Jsou to mé osobní peníze, dostupné za férových a pevných podmínek bez skrytých překvapení. Schválení je rychlé s možností výplaty v ten samý den. Žádné složité postupy ani nekonečné papírování. Jsem tu, abych vám pomohl 24 hodin denně, 7 dní v týdnu s poctivými a jasnými smlouvami. Pokud hledáte důvěryhodné a flexibilní řešení, kontaktujte mě ještě dnes a pojďme ho realizovat.
Email: paraldavid680@gmail.com
WhatsApp: +420 735 536 375 Odpověď Lída | 21.5.2019 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyje to potřeba, ale holky existuje spousta vychytávek které pomáhají :) stačí se jen koukat na internetu Odpověď Andrea S. | 23.5.2019 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyPinďa mast https://www.rpshop.cz/pindmast-vazelina změkčí pokožku a jde to lépe. Odpověď vendy v | 24.5.2019 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyO tom jsem nevěděla, že něco takového existuje. Určitě ji koupím, protože nám to přetahování moc nejde. Odpověď Magda | 28.6.2019 01:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetahování předkožkyJojo existuje a je úplně super. Já jsem se s tím trápila a tohle hodně pomohlo Odpověď Anička | 29.5.2019 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyTak ono jsou to děti žejo... prosím vás a když přetahujete tak používáte nějaký olejíček? mazání? Nebo vůbec nic? :O Odpověď Lenny | 31.5.2019 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkymaminky, zkuste se podívat na https://www.altaherba.cz/pindmast-vazelina
používám a mnohem lepší, tak třeba se vám taky bude hodit Odpověď Aneta | 16.6.2019 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyMaminky, doma nás to taky trápí a moc nevíme jak synovi více pomoci.. děláme vše jak máme a pořád mám pocit že mu ubližujeme, mažete něčím předkožku? Máte nějaké tipy? Odpověď Lenny | 30.9.2019 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyNezkoušela si tu pinďa mastičku od altaherby ? Nechávala jsem tu na ni odkaz. Nám u syna pomohla moc, doporučila nám ji doktorka a jsem za to moc ráda. Odpověď Linda | 19.10.2019 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetahování předkožkyTu pinďa mastičku jsem kombinovala společně s tou bylinkovou koupelí od altaherby a předkožka šla po několika dnech krásně přetáhnout. Odpověď Majka | 27.11.2019 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přetahování předkožkyTaky mám tady s těmi přípravky od altaherby super zkušenost .. u nás to teda trvalo déle, ale nakonec jsme přetáhli ! :) Odpověď Tonia | 3.12.2019 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyMy jsme s přetahováním měli hodně veliké problémy :( Ale nakonec se podařilo :) Pomohla nám mastička od altaherby.
Odpověď Domča | 3.12.2019 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyMaminky, co ta pinďa mastička od altaherby ? Doktorka se o ní zmínila a vlastně víceméně doporučila. Zkušenosti?
Odpověď Lenka | 2.1.2020 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyMy tu mastičku máme i s tou koupelí, používáme zatím asi měsíc a je vidět, že předkožka povoluje a pomaličku po kousíčkách jde stáhnout níž. Je dobré to kombinovat s tou koupelí podle mě www.pindamast.cz Odpověď Petra | 26.2.2020 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetahování předkožkyJá jsem objednávala Pinďa mast na www.altaherba.cz. Doručili ji hned druhý den.
Odpověď Vanda | 27.2.2020 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přetahování předkožkyDobrý tip, už jsem ji objednala i s bylinnou koupelí, syn má přes rok a mám strach aby nebyl problém. Odpověď Petra | 4.3.2020 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přetahování předkožkyTak to je ještě v pohodě, prý na to mají čas do 3 let, takže si myslím, že plašíš zbytečně ;) Odpověď Šárka | 8.3.2020 07:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Přetahování předkožkyDovolim si nesouhlasit. Nemyslím si, že je nutne předkožku přetahovat již od 1 roku. Ba naopak mi to přijde dost brzy. Zkuste si pročíst tento článek a třeba změníte názor jako ja.
https://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecovat/zalud-a-predkozka/ Odpověď Milena | 6.5.2020 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyPřidávám se taky se zkušeností ohledně problému s předkožkou u synka. Zkusili jsme kombinaci Pinďa mast a bylinná koupel od Altaherby. A je po problému. Odpověď Blažena | 10.5.2020 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyZatím tento problém nemáme, syn je maličký, ale je dobré vědět, že něco takového existuje. Odpověď Marta | 17.5.2020 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetahování předkožkyTaky se připojuji s kladnou zkušeností, u synka Pinďa spolu s bylinnou koupelí pomohla. Odpověď Hanka | 20.5.2020 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetahování předkožkyMého syna problém s předkožkou postihl až v pubertálním věku a mast Pinďa pomohla. Takže doporučujeme. Odpověď |