Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika - diskuze na toto téma
Holky, hledám kvalitní kosmetiku. Koukala jsem se na nabídku a nějak si nemůžu vybrat. Mám hodně citlivou pleť, tak nechci moc experimentovat... Máte osvědčený konkrétní tip?

Karolína | 11.6.2021 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Nějakou dobu používám kosmetiku Iuvenio, která je určená primárně na citlivou pleť, čemuž teda odpovídá i to složení. Po několika letech jsem narazila na kosmetiku, se kterou jsem vážně spokojená. Sice mě trošku zarazilo to, že nejsou ty produkty parfemované, ale tím líp, protože i to může někomu dělat zle.

Odpověď
Michaela | 6.7.2021 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika
Tak dle tvého popisu to zatím vypadá na dobrou kosmetiku, ještě se zeptám jestli netestují na zvířatech ?

Odpověď
Adél | 20.7.2021 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně perfektně sedlo pleťové sérum, a to kyselina hyaluronová, tak tu za sebe můžu doporučit.

Odpověď
Leonka | 23.7.2021 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika
Mohla bych vědět kolika procentní kyselinu používáš ?

Odpověď
Adél | 25.7.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kosmetika
Mám tady tu 3% https://www.nakupzdrave.cz/kyselina-hyaluronova-krasa/. Je super na hydrataci, regeneraci a detox pleti, nehledě na to, že zpomaluje proces stárnutí :)

Odpověď
Sabča | 14.6.2021 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já používám delší dobu vysoce regenerační krém Riche Créme.

Odpověď
Alice | 14.7.2021 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, tak tuto kosmetiku neznám. Musím ale za sebe říct, že jsem moc spokojená s kosmetikou https://www.iuvenio.com/. Ta je výborná. Hlavně ta jejich anti age řada.

Odpověď
Luisa | 26.7.2021 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika
Ahojky, koukala jsem na ni a mají moc zajímavé produkty. Co to nanovlákenné serum... Zkušenosti?

Odpověď
Marcy | 19.8.2021 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kosmetika
Hele, pokud máš o iuvenio kosmetiku zájem, pak si jim napiš o vzorečky. Oni ti pošlou. Sama uvidíš, jak s nimi budeš spokojená. Já to tak udělala a už nekupuju žádnou jinou kosmetiku.

Odpověď
Marina | 13.9.2021 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Aha, čili si mám napsat? Já jsem se tu kosmetiku dívala a právě jsem v nabídce vzorečky nenašla :)

Odpověď
Vikky | 2.8.2021 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Holky, kosmetika, odborná ošetření, čističe pleti... Vše je super a hodně důležité, ale taky je potřeba pleť podpořit zevnitř. Super je kolagen. Já ho beru v této podobě https://www.beautybio.cz/prirodni-stavy/ekomedica-kolagen-100-stava/ a super. Krásně podpoří veškerou péči.

Odpověď
Yvett | 2.9.2021 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, ta šťáva chutná? A je to koncentrát nebo se ta šťáva musí ředit?

Odpověď
LindaBlah | 18.9.2021 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Tak na netu je toho mnoho a záleží co preferuješ, ale zkus mrknout třeba na www.vvitrina.cz, tam jsem toho už koupila opravdu hodně :)

Odpověď
Donna | 4.10.2021 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Tak se teda musím přiznat, že tento kolagen www.supermamina.cz/diskuse/?id=39117 mě teda zaujal. No, docela mě zajímá, jak jej užíváte? Jak často pijete? A po jaké době jste viděly výsledky?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné