| kvalitní šampón na jemné vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, prosím poradíte mi kvalitní šampon na hodně jemné vlasy? šárka | 25.9.2017 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasya jaký používáš teď? Odpověď zuza | 25.9.2017 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyprávě různě, nejvíc to co je v akci, nejčastěji asi schaumu.... Odpověď šárka | 25.9.2017 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyjá mám taky jemný vlasy a používám matrix oil a jsem spokojená... Odpověď zuza | 25.9.2017 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasya kde ho kupuješ prosím a za kolik? Odpověď šárka | 25.9.2017 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyjá ho kupuji na notinu, odkaz ti dám níže, stojí kolem 160ti kč. https://www.notino.cz/matrix/oil-wonders-volume-rose-sampon-pro-jemne-vlasy/ Odpověď zuza | 25.9.2017 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasymoc děkuji a funguje teda? Zlepšilo se Ti to? Odpověď šárka | 25.9.2017 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasymě pomohlmoc a hlavně se po něm ty vlasy neelektrizují....což je pro mě super, měla jsem s tím veliký problém.... Odpověď zuza | 25.9.2017 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyparáda, děkuji moc a za jak dlouho mohu od objednání balíček očekávat? Odpověď šárka | 25.9.2017 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasypočítej tak do týdne max.... Odpověď Zlatka | 5.12.2019 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyA je to šetrná kosmetika? Jako vůně je jedna věc, ale jde mi o tu šetrnost :( Jsem docela citlivá... Odpověď Ivka | 13.10.2018 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyNejlepší jsou šampony co neobsahují chemii jako ty drogérkové, takže za sebe můžu doporučit bio šampony. Na alpíku mají velký výběr bio kosmetiky. Odpověď Natka | 23.10.2018 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyAlpík je co za značku jestli se můžu zeptat a kde ji kupuješ ? Odpověď Ivka | 29.10.2018 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyAlpík je eshop odkud si tu vlasovou kosmetiku objednávám. Nechám ti tady klidně odkaz :) www.alpik.cz Odpověď Natka | 18.11.2018 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasySuper, děkuju moc ... spíš mě tam zaujala ta ajurvédská kosmetika tak vyzkouším asi tu :) .. kamarádka ji má a hrozně hezky voní akorát nevím teda jestli ji objednává zrovna z alpíka Odpověď Ivka | 1.12.2018 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyJojo je to hodně kvalitní kosmetika, mamka ji používá taky hlavně kvůli tomu, jak příjemně voní Odpověď Romana | 28.12.2018 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyJestli můžu poradit tak si pořiď přímo tady tu značku, já ji používám už nějaký ten rok a fakt bych neměnila, hlavně i když se podíváš na recenze tak má tady ta značka výborné hodnocení www.supermamina.cz/diskuse/?id=5913
Odpověď Petruša | 31.7.2019 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyNo, mně se na jemné vlasy hodně osvědčil šampón s arganovým olejem. U nás na trhu je takových víc, já třeba už docela dlouho používám tento: https://www.beamia.cz/vlasova-pece/argan-shampoo-exclusive/ Jedná se navíc o český výrobek, což je podle mého názoru plus. :) Odpověď Fanny | 5.12.2019 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyTak když se podíváš na ty stránky alpíka, tak tam mají celou řadu senzačních produktů. Jj, ty olejíčky jsou senzační. Lepší jsem ještě neobjevila :) Odpověď Simona | 13.1.2020 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyS jakým máš zkušenost ? Dívala jsem se, že těch vůní mají hodně, chtěla bych něco svěžího, ne moc sladkého ani těžkého. Odpověď Fanny | 22.1.2020 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyMám jich vyzkoušených víc a momentálně zkouším tady tento a ten je opravdu super :) www.alpik.cz/pestici-olej-bio-aloe-vera-argan-neobio-75-ml/ Odpověď Jana | 30.1.2020 08:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyHolky, nemáte zkušenost z alpíka s tím jejich pohlcovačem pachu ? Odpověď Fanny | 3.2.2020 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyUž to bude cca třetí rok co ho kupuju do domu, protože mám zvířata a díky tomu pohlcovači nejsou v domě cítit. Odpověď Jana | 28.2.2020 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyJaké vůně máš vyzkoušené ? Opravdu to stojí za kup ? Odpověď Fanny | 3.3.2020 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyPodle mě určitě, když budu brát v potaz jak dlouho to vydrží vonět a hlavně ty vůně jsou jemné, nic agresivního tak za tu cenu jsou fakt super. Nejoblíbenější mám asi tu květinovou vůni :) www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety Odpověď Markéta | 5.3.2020 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyJaké používáte šampony na barvené vlasy ? Jsou k dostání taky nějaké šetrnější ? Odpověď Fanny | 14.7.2020 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyTěch značek a šamponů je tam víc, ale co jsem sestře koupila a hrozně si to pochvaluje, tak je tady tento na barvené vlasy www.alpik.cz/sampon-pro-barvene-vlasy-oziveni-barvy-a-lesk-natura-siberica-400-ml/ Odpověď Markéta | 3.9.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyDívala jsem se, že mají spoustu novinek, nemáš něco z toho vyzkoušené ? Koupila jsem si ten co si mi tu na něj nechala odkaz a ten mi opravdu sedl, tak bych chtěla vyzkoušet ještě něco z té bio kosmetiky, ale ne naslepo Odpověď Jitka | 9.9.2021 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyMám taky hodně jemné vlasy bez objemu, za které se tak trochu stydím. Už dlouho hledám nějaký šampon, který by mým vlasům dodal objem, ale moc se mi nedaří ten správný najít… S jakým šamponem jste spokojené vy?
Odpověď Dominika | 10.9.2021 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyJá jsem třeba hodně spokojená s šamponem od značky Philip Martin's. Jedná se o italský výrobek, který nejen, že dodá vlasům objem, ale taky je posílí a revitalizuje. Vyzkoušela jsem opravdu hodně přípravků na jemné vlasy, ale tenhle je za mě naprosto nejlepší.
Odpověď Jitka | 12.9.2021 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyA o jaký šampon se tedy jedná a kde se dá koupit?
Odpověď Dominika | 15.9.2021 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyKupuji ho z této stránky: https://www.hairshop.cz/babassu-wash-sampon-pro-objem-vlasu/ . Mám také odtud kondicionér a další vlasové produkty. Pokud jste z Brna, tak máte možnost dokonce osobního odběru v kamenné prodejně v Brně.
Odpověď Natálie | 16.10.2021 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyDívala jsem se, že mají i sprej na objem. Ten máš taky ?
Odpověď Dominika | 31.10.2021 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyAno, mám celou tu kolekci babassu :) www.hairshop.cz/jemne-vlasy-bez-objemu/
Odpověď Jitka | 1.11.2021 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní šampón na jemné vlasyBudeš nakonec něco zkoušet objednávat ? :)
Odpověď Natálie | 18.11.2021 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyVzhledem k tomu, že mají black Friday, tak jsem si objednala kompletní péči :)
Odpověď Jitka | 19.11.2021 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyHouby, tak to se musím podívat jestli nemají třebas už i vánoční balíčky. To by se mi hodilo, protože ještě nic moc nemám.
Odpověď Natálie | 26.11.2021 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní šampón na jemné vlasyMají, mají :) hele a jestli se nepletu, tak na ty jde taky uplatnit slevička :) https://www.hairshop.cz/kosmeticke-sady/
Odpověď Magda | 3.5.2022 00:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyDocela dlouho jsem hledala šampon, který bude vhodný na dlouhé vlasy. Podařilo se mi najít řadu Loreal Pro longer, která se dá koupit za dobrou cenu u https://www.vlasovakosmetikapro.cz/pro-zdravou-delku/56-sampon-pro-obnovu-delek-3474636975600.html Co jsem si to porovnávala s konkurencí, tak tady to mají opravdu hodně dobře. Odpověď Anna | 27.7.2023 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní šampón na jemné vlasyMůj nejoblíbenější šampon je od značky Tomasarsov, je skvělej :-) Používám ho pár měsíců a jsem maximálně spokojená :-) Odpověď |