| Radio a přehrávač - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat... Na chalupu si chci koupit nějaký fajn přehrávač... Kde bych našla hezkou nabídku za rozumný peníze? Zuzana | 5.2.2023 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Radio a přehrávačAhoj, já jsem si koupila tento CD/USB přehrávač www.supermamina.cz/diskuse/?id=73004 a musím teda říct, že mi vyhovuje naprosto maximálně. A cena teda skvělá :) tak se mrkni na jejich nabídku :) Odpověď Soňa | 27.2.2023 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Radio a přehrávačAha, super, díky moc za info. Na tu Oravu kouknu. Já už od nich docela dost věcí mám a musím říct, že jsem vlastně s jejich produkty byla nadšená :) Ale tento přehrávač vypadá skvěle :) Jaký má zvuk? Odpověď Jana | 28.2.2023 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Radio a přehrávačNo, jasně, že jo :) Mrkni na její nabídku. Já u nich nakupuju moc ráda, protože z jejich nabídky se dá opravdu skvěle vybrat. A to mi vyhovuje. Něco potřebuju, jdu na https://www.orava.eu/cz/cs a vím, že prostě vyberu, koupím a jsem spokojená. Odpověď Eva | 8.5.2023 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Radio a přehrávačTa Orava má skvělé retro přehrávače. My jsme si ho na chalupu koupili a musím říct, že skvěle padne do interiéru. Je to designovka a navíc opravdu skvěle hraje. Odpověď |