Suroviny:
Kuskus dáme do kastrolu či mísy a zalijeme horkou vodou. Na jeden hrnek kuskusu počítáme jeden a půl až dva hrnky vody. Osolíme, nádobu přikryjeme a necháme kuskus bobtnat 10 minut. Po té ho lehce vidličkou pročechráme.
Tofu si nakrájíme na plátky či kostičky a přidáme do hotového kuskusu. Přisypeme kari koření nebo jen obarvíme kořením kurkuma, přilijeme kvalitní olivový olej a promícháme.
Cherry rajčátka opláchneme, rozkrojíme na půlku a lehce do pokrmu vmícháme.
Chuť tohoto pokrmu ovlivníme tím, jaký druh tofu použijeme. Dnes se vyrábí v mnoha příchutích.Tofu natural, česnekové, marinované, zeleninové, bylinkové, kořeněné, s mořskou řasou a uzené.
Názor na tuto stránku
Líbí se | Nelíbí se |
Reklama
Komentáře k článku